Reclamă

  • PDF

Vasile Ciobanu, album nou

Evaluare utilizator: / 23
Cel mai slabCel mai bun 
  • Joi, 17 Mai 2007 16:11
  • Scris de Claudiu Neţoiu

De curand, pe data de 10 mai 2007, cunoscutul interpret de muzica populara din judetul Mehedinti, Vasile Ciobanu, a imprimat un nou album intitulat "Ma-nsurai si-mi luai nevasta" sub bagheta maestrului Marcel Parnica, dirijorul orchestrei "Doina Gorjului".
Albumul, produs al casei "Oltenia Star Music Production", va aparea pe piata la sfarsitul lunii iunie pe suport caseta, CD si DVD si va contine 20 de melodii, printre ele regasindu-se: cantece satirice, cantecul indragostitului de la munte, cantecele muntilor si tinutului din Mehedinti, cantecul de instrainare, cantecul de nunta, doina si dantul precum si alte teme ale cantecelor si traditiilor noastre din Mehedinti.
Este al 7-lea album al lui Vasile Ciobanu, dintre care 2 in duet cu interpreta Nina Predescu, "baieseanca" noastra din satul Negoiesti.

Albumele imprimate pana acum sunt:
Vasile Ciobanu1. "Munte, munte, brad frumos", 2002;
2. "N-am averi da' am suflet bun", 2003;
3. "Mandra cu inima rea", 2004;
4. "Am un foc la inimioara", in duet cu Nina Predescu, 2005;
5. "Om napastuit de viata", 2005;
6. "Vino mandra-n gradinuta", in duet cu Nina Predescu, 2006.
Vasile Ciobanu s-a nascut in anul 1971 in comuna mehedinteana Malovat, nu departe de Drobeta Turnu Severin, dar, dupa cum marturisea la ultima editie a Festivalului "Munte, munte, brad frumos" din Baia de Arama, intotdeauna s-a simtit atras de munte si frumusetile sale. De altfel, numele primului sau album este mai mult decat sugestiv privind dragostea sa pentru frumusetea acestor plaiuri, "unde autenticul si frumosul isi au izvorul", asa cum subliniaza pe situl personal (www.vasileciobanu.ro).
Este unul dintre cei mai apreciati si iubiti interpreti in Baia de Arama si imprejurimi si, nu de putine ori, Vasile a raspuns prezent la festivalurile si sarbatorile organizate pe aceste meleaguri, "cantand si incantand" asistenta.
Ii dorim pe aceasta cale o cariera cat mai indelungata si incununata de succese in domeniul muzicii populare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează